Archive for Author: optimumadmin

Трендови за шминка за 2020 година

На прославата, сакам да изгледам навистина убаво, но за ова вреди да се истражат трендовите кои ја презентираат колекцијата за шминка за Нова Година 2020 година. Во моментов се релевантни следниве нијанси: Тон треба да биде што е можно...

Read More

Трендови за шминка за 2019- провери што е во мода!

Модните трендови, како што се трендовите за шминка, се менуваат секоја сезона. Каков тип на шминка треба да имаш за да го избегнеш старомодниот изглед? Во светот на модата трендовите се однапред претставени. Модните дизајнери ги промовираат своите колекции...

Read More
X