Archive for Category: Lipstick

Трендови за шминка за 2020 година

На прославата, сакам да изгледам навистина убаво, но за ова вреди да се истражат трендовите кои ја презентираат колекцијата за шминка за Нова Година 2020 година. Во моментов се релевантни следниве нијанси: Тон треба да биде што е можно...

Read More
X