Archive for Term: Спрејови / Лакови

 • Trend Up - Лак за коса
  350.00 ден

  Екстра силен лак за коса. Идеален за одржување на сите видови природна коса. Дава волумен на косата без да ја направите вашата коса мрсна. Може лесно да се отстрани. Достапно во шишиња од 500 мл. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Young - Спреј за коса
  480.00 ден

  Мултиинтензивен спреј за коса, ја измазнува и ја навлажнува косата. Својства на прскање: антистатичко дејство (антифриз), спречување на разделување на косата, сјај по целата должина, заштита од УВ зраци, длабоко навлажнување, свила и мекост, лесно чешлање, термичка заштита, природен волумен и мазност. Достапност: 150мл. * во цената е вклучена и доставата. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Young extra strong - лак за коса
  350.00 ден

  Extra strong лак за коса идеален за сите типови фризури. * во цената е вклучена и доставата. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
X