Archive for Term: Професионални гелови за нокти

 • Base One Gel UV Clear - 100g
  2,000.00 ден

  Base One Gel UV Clear e создаден според современ рецепт кој произведува екстремно издржливи полимерни секвенци на гел маса. Масата е издржлива и флексибилна а во исто време одлично прилега со природниот дел од ноктот. На залиха ги имаме следниве Base One гелови: - Base One Gel UV Clear - Base One Gel UV Cover Medium - Base One Gel UV French Pink - Base One Gel UV Cover Dark *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - 10 IN 1 Revolution Hybrid Gel
  868.00 ден

  1. База - идеална како база под хибриден и гел-маникир. 2. Креирање на крива - поради средната густина и совршените самоизрамнувачки својства совршено формира природно свивање на ноктот притоа пополнувајќи ги нерамностите и надополнувањето на маникирот. 3. Продолжување - соодветна тиксотропија на производот овозможува лесно да се прошири плочката на ноктите. 4. Механичка и термичка отпорност - совршени механички својства по печењето и одлично функционирање со природниот нокт. Не е чувствителен на температура. Поради ова стилизацијата ги задржува формата, цврстината и долготрајноста. 5. Горен слој – може да се користи како последен слој. 6. Зајакнување - физички го зајакнува ноктот со создавање тврда обвивка што ги штити ноктите од влијанието на надворешни фактори. 7. Природен хидролизиран α-кератин 8. Амино киселини 9. Минерали 10. Витамини *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - Base One Primer + Vitamins
  410.00 ден

  Карактеристики:

  • Без киселина
  • Содржи витамини А, Е, Б7, Б8 и калциум пантотенат
  • Не е потребно печење
  • Неопходен кај гел, хибрид и акрилен маникир
  • Неинвазивен за природниот нокт
  *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - Flexy Hybrid Gel Solid Base
  595.00 ден

  Карактеристики :

  • Се пече под LED или UV/LED ламба за околу 30 минути
  • Средна густина и поради тоа не се прелева на кутикулите
  • Овозможува екстензии на ноктите
  • Својства за самоизрамнување кои овозможуваат природно свивање на ноктот
  • Лесно се раствора со ацетон
  Начин на употреба: - Нанесете еден слој гел со четка на одмастен нокт и печете под LED или UV/LED ламба најмалку 30 секунди *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - Flexy Promise
  553.00 ден

  Flexy Promise е колекција од транспарентни бои кои се совршени за француски маникир или нежен бебешки ефект на стилизирање на нокти. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - Ideal UV/LED 50g
  2,310.00 ден

  IDEAL UV-LED / LED GEL е гел за стилизација на нокти. Неговата основа 100% е базирана на олигомери и благодарение на тоа производот е исклучително густ, неверојатно лесен за обликување и ја задржува својата форма. Ова го прави совршен за професионални стилисти и почетници. Гелот е цврст – што го прави отпорен на оштетување и абразија. Маникирот трае долго и изгледа одлично до следната корекција. Се карактеризира и со висок вискозитет и извонредна лепливост. Нема својства за самоизрамнување. Со уникатна технологија сушењето е контролирано и побавно, а ова ја намалува топлината. Чувството на горење од лампата е сведено на минимална собна температура од 20 до 25 целзиусови степени. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare - Top Coat The Garden Of Colour
  966.00 ден

   Карактеристики:
  • Тенок
  • Самонивелирачки
  • Совршено лепење
  • Намален непријатен мирис
  • брзо се суши
  • Се пече со LED и UV ламба
  • Висок квалитет
  • Хемиски безбеден Висок сјај
  *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Silcare Nailo 1st Step Acid Primer
  308.00 ден

  - Прајмер за подготовка на природниот нокт. Ја зголемува лепливоста на гелот или акрилот за природниот нокт. Спречува поткревање и создавање меури од воздух. *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
X