Archive for Term: Фенови

 • Parlux 3000 Professional - Професионален Фен
  5,950.00 ден

  Parlux 3000 Professional е фен за коса ергономски дизајниран и со специјална гумена облога која спречува лизгање. • 1.810 W мотор • 2.000 работни часови • висока моќност и заштеда на енергија • лесен ергономски дизајн • материјал што не се лизга • 3 метри кабел • 4 температури • 2 брзини • копче за ладен воздух *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
 • Parlux ALYON®- Професионален Фен
  7,950.00 ден

  Врвен во класата на професионални фенови за коса,Alyon од брендот Parlux се карактеризира со моќна технологија и патентиран систем. • Моторот од 2.250 W го прави најмоќниот фен за коса што може да се пофали со дури 3.000 работни часови, што значи дека може да го оставите да работи 125 дена без престан; • Патентираниот "Hair Free System" го штити фенот од влегување на влакна од косата во внатрешноста, со што се заштитува моторот и и го продолжува животниот век; • 2 брзини • 4 температури • копче за ладен воздух • 3 метри кабел • лесен и ергономски дизајн *доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови). *за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

  Quick View
X