Silcare – 10 IN 1 Revolution Hybrid Gel

Silcare – 10 IN 1 Revolution Hybrid Gel

868.00 ден

1. База – идеална како база под хибриден и гел-маникир.
2. Креирање на крива – поради средната густина и совршените самоизрамнувачки својства совршено формира природно свивање на ноктот притоа пополнувајќи ги нерамностите и надополнувањето на маникирот.
3. Продолжување – соодветна тиксотропија на производот овозможува лесно да се прошири плочката на ноктите.
4. Механичка и термичка отпорност – совршени механички својства по печењето и одлично функционирање со природниот нокт. Не е чувствителен на температура. Поради ова стилизацијата ги задржува формата, цврстината и долготрајноста.
5. Горен слој – може да се користи како последен слој.
6. Зајакнување – физички го зајакнува ноктот со создавање тврда обвивка што ги штити ноктите од влијанието на надворешни фактори.
7. Природен хидролизиран α-кератин
8. Амино киселини
9. Минерали
10. Витамини

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X