Trend Up – Лак за коса

Trend Up – Лак за коса

350.00 ден

Екстра силен лак за коса. Идеален за одржување на сите видови природна коса.

Дава волумен на косата без да ја направите вашата коса мрсна.

Може лесно да се отстрани.

Достапно во шишиња од 500 мл.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

8 in stock

Спореди
X