Botox Kit

300.00 ден

Идеален и брз третман за оштетена и хемиски третирана коса, време траење 10 минути.
Препорака: да се употребува на секои три недели.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

44 in stock

Спореди
X