Calming Oil – Лосион со природно масло

Calming Oil – Лосион со природно масло

2,420.00 ден

Лосион со природно масло збогатено со кератин и витамин Е, посебно наменето за третман на косата после бланширање и фарбање или за третирање на чувствителната кожа на темето пред третманите.
Кутија со 24 шишиња од 15 ml.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X