CP1 Digital Straightener – Пегла за коса со јони

CP1 Digital Straightener – Пегла за коса со јони

4,800.00 ден

Создадете го вашиот совршен изглед додека ја заштитувате и ја зајакнувате косатa.

Професионалнa пегла за коса со јони.
Идеално ја исправува и не ја оштетува вашата коса.
Со неа можете и да формирате кадрици.
Косата ја прави сјајна и мека.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Out of stock

Спореди
X