CP1 non Digital – Пегла за коса

CP1 non Digital – Пегла за коса

4,200.00 ден

Керамичка пегла за коса.
За професионална употреба.
Идеална за исправување и виткање.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Out of stock

Спореди
X