Hair Care – масло за коса со ленено семе 30ml

Hair Care – масло за коса со ленено семе 30ml

285.00 ден

Cristall Liquid 30мл од ленено семе, идеално за заштита од атмосферски влијанија, даваат волумен и сјај.
Максимална нега и заштита на вашата коса.
* 30 мл.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

10 in stock

Спореди
X