Euphytos SEA Forse – 95% од природни суровини

Euphytos SEA Forse – 95% од природни суровини

854.00 ден

Маска за превентива и против опаѓање на косата, погодна за реминерализација на скалпот и подхранување на влакното.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

5 in stock

Спореди
X