Silcare – Flexy Hybrid Gel Solid Base

Silcare – Flexy Hybrid Gel Solid Base

595.00 ден

Карактеристики :

  • Се пече под LED или UV/LED ламба за околу 30 минути
  • Средна густина и поради тоа не се прелева на кутикулите
  • Овозможува екстензии на ноктите
  • Својства за самоизрамнување кои овозможуваат природно свивање на ноктот
  • Лесно се раствора со ацетон

Начин на употреба:
– Нанесете еден слој гел со четка на одмастен нокт и печете под LED или
UV/LED ламба најмалку 30 секунди

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

5 in stock

Спореди
X