Silcare – Flexy Promise

Silcare – Flexy Promise

553.00 ден

Flexy Promise е колекција од транспарентни бои кои се совршени за француски маникир или нежен бебешки ефект на стилизирање на нокти.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X