G-STYLE OXY-ACTIVE – Пегла за коса

G-STYLE OXY-ACTIVE – Пегла за коса

6,500.00 ден

За професионална употреба.
Пегла за коса на база на ослободување на активен кислород.
Благодарение на долгите и широки плочи со неа лесно и брзо се обликува секоја коса и се добива совршен стајлинг.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Out of stock

Спореди
X