Trend Up Glossy – Спреј за коса

Trend Up Glossy – Спреј за коса

420.00 ден

Формулата на Glossy Final Touch е направена од ленено масло и светол силикон кој ја заштитува и фиксира косата, со што ја прави сјајнa и додава волумен, без да ја отежнува.
Финален производ кој и дава на косата екстремно висок сјај
Достапност: 120мл.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

5 in stock

Спореди
X