Young – маска за коса со црн и зелен чај

Young – маска за коса со црн и зелен чај

830.00 ден

Маска за коса од црн и зелен од чај. Има изразен антиоксиданс ефект. Ја прави косата мазна и сјајна благодарение на Ph3. Исто така ја заштитува бојата на косата од измивање.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

5 in stock

Спореди
X