Native – Hair Mask Repair

Native – Hair Mask Repair

Трајно дејство за ревитализација на косата како резултат на застапеноста на Argan масло и протеини од кератин кои длабоко ја хранат, поправаат, и ја обновуваат косата.
Идеално за подобрување на бојата на косата и нејзина заштита.

По шампонирањето нанесете ја маската на косата и благо масирајте ја. Оставете ја да делува 2 до 3 минути, исплакнете ја со млака вода и исушете ја на вообичаен начин.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X