Life On Hairgel – Гел за коса

Life On Hairgel – Гел за коса

350.00 ден

Life On Hairgel е новиот гел со дополнителна силна формула со природни екстракти, многу важен за модерните фризури и екстремениот стил;

Гарантира долго држење со моделирање на скоро сите типови коса.

Достапно: 500 ml.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X