Long beauty Шампон за кадрава коса 1000 мл.

Long beauty Шампон за кадрава коса 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty Шампон за кадрава коса 1000 мл.

 

Шампон за кадрава коса со колаген. Поради своите еластични својства ја омекнува косата, го олеснува чешлањето и и дава природен сјај. Се нанесува на косата и нежно се масира, па потоа се плакне со топла вода.

Спореди
X