Long beauty Шампон за коса со бамбусова срцевина 1000 мл.

Long beauty Шампон за коса со бамбусова срцевина 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty Шампон за коса со бамбусова срцевина 1000 мл.

 

Екстрактот од бамбус и другите активни состојки го зајакнуваат коренот на косата  и го спречуваат нејзиното губење. Се препорачува за оние кои често ја мијат косата и имаат потреба од благ шампон кој не ја оштетува кожата.

Спореди
X