Trend Up – маска за коса со млеко

Sale!

Trend Up – маска за коса со млеко

830.00 ден

Маска за коса од млеко

Маска за регенерација на косата и расчистување со протеини од млеко, за сува и слаба коса предизвикана од чести третмани.

Неговатата формула богата со активни принципи ја штити, регенерира и хидрира косата обновувајќи ја нивната природна мекост и сјај.

Ги подобрува чешлањето и густината на косата.

Достапна амбалажа од 1000 ml.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X