Native – Shampoo Repair

Native – Shampoo Repair

Шампонот ја оживува и офрешува бојата на вашата коса, благодарение на витаминскиот комплекс на аргановото масло и кератин.
Ја штити косата. Идеално за одржување и зајакнување на рефлексиите на бојата на косата.
Ја заштитува и обновува вашата коса.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X