Young – Спреј за коса

Young – Спреј за коса

480.00 ден

Мултиинтензивен спреј за коса, ја измазнува и ја навлажнува косата.

Својства на прскање: антистатичко дејство (антифриз), спречување на разделување на косата, сјај по целата должина, заштита од УВ зраци, длабоко навлажнување, свила и мекост, лесно чешлање, термичка заштита, природен волумен и мазност.

Достапност: 150мл.

* во цената е вклучена и доставата.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X