Parlux 3000 Professional – Професионален Фен

Parlux 3000 Professional – Професионален Фен

5,950.00 ден

Parlux 3000 Professional е фен за коса ергономски дизајниран и со специјална гумена облога која спречува лизгање.

• 1.810 W мотор
• 2.000 работни часови
• висока моќност и заштеда на енергија
• лесен ергономски дизајн
• материјал што не се лизга
• 3 метри кабел
• 4 температури
• 2 брзини
• копче за ладен воздух

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

3 in stock

Спореди
X