VELOUR bio – Восок

VELOUR bio – Восок

185.00 ден

Изберете го восокот којшто најмногу одговара за вашиот тип на кожа, VELOUR bio e восок за депилација од професионалната линија на италијанскиот бренд ARCO CERE.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

10 in stock

Спореди
X