Nega-za-kos
ЗА НАС

СТЕФИ ПОИНТ КОЗМЕТИКА

Стефи Поинт Козметика е основана 2001 година и е застапник на високо квалитетни Европски производители на професионална козметика, опрема и алат.

Со докажано најдобри резултати, 22 години традиција и искуство, ние сме рамноправен партнер на секој успешен фризерски и козметички салон во земјата. Генерален увозник и застапник на производи за техничка опрема ( фенови, преси, фигара, машинки за потстрижување итн.. ) на реномираните: Parlux & GaMa.

Застапник и на професионална козметика за коса со високо квалитетен состав, од реномираните Edelstein – Milano & Specchiasol-Verona. Од 2004 година на пазарот го воведовме и нашиот бренд HAIR CARE, под кој се продаваат неколку квалитетни производи за коса. Исто така сме застапници и на професионални линии за козметички салони ( депилација, маникир/нокти, препарати за слабеење итн.. ) – Arco Cere- Italy , Simple Use – Greece, Silcare – Poland, Mesmerie/ Bioclinique – Serbia. Бидете и вие дел од нашиот тим и станете најуспешен партнер!

100
ПРОДУКТИ
10000
ЗАДОВОЛНИ КЛИЕНТИ
10
СВЕТСКИ БРЕНДОВИ