Arcocere – восок со природен мед 800мл

Sale!

Arcocere – восок со природен мед 800мл

630.00 ден

Восок со природен мед 800мл.

Упатства за употреба: Загрејте го кертриџот со восок.

Време на греење: 20 минути. Кога восокот ќе се загрее, можете да започнете со процесот на депилација.
Нанесете лента восок (околу 15 см) во насока на раст на влакната. Прикачете посебна хартија за депилација, измазнувајќи ја раката по целата должина во насока на раст на влакната. Земете хартија на едниот крај и искинете ја во спротивна насока на раст на влакната.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X