Silcare Nailo 1st Step Acid Primer

Silcare Nailo 1st Step Acid Primer

308.00 ден

– Прајмер за подготовка на природниот нокт. Ја зголемува лепливоста на гелот или акрилот за природниот нокт. Спречува поткревање и создавање меури од воздух.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

5 in stock

Спореди
X