Base One Gel UV Clear – 100g

Base One Gel UV Clear – 100g

2,000.00 ден

Base One Gel UV Clear e создаден според современ рецепт кој произведува екстремно издржливи полимерни секвенци на гел маса. Масата е издржлива и флексибилна а во исто време одлично прилега со природниот дел од ноктот.

На залиха ги имаме следниве Base One гелови:
– Base One Gel UV Clear
– Base One Gel UV Cover Medium
– Base One Gel UV French Pink
– Base One Gel UV Cover Dark

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X