Long beauty со разладувачки ефект 1000 мл.

Long beauty со разладувачки ефект 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty со разладувачки ефект 1000 мл.

 

Шампон со неутрална pH, тоник и освежувачко својство. Поради својот состав погоден е за потопли периоди од годината. Ја прави косата мека, сјајна и пријатна на допит. Се нанесува на косата и нежно се масира, па потоа се плакне со топла вода.

Спореди
X