Long beauty Шампон за коса со мед и матичен млеч 1000 мл.

Long beauty Шампон за коса со мед и матичен млеч 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty Шампон за коса со мед и матичен млеч 1000 мл.

 

Шампонот содржи оптимален сооднос на протеини и активни супцтанци кои ја зајакнуваат косата. Таа станува сјајна и јака. Се препорачува за слаба и кршлива коса.

Спореди
X