Reconstructive Hair Fluid

Reconstructive Hair Fluid

680.00 ден

Дејствува директно на тешко оштетените влакна на косата и помага во обновување и еластичноста на вашата коса.
За заштитена и блескава коса.
Идеален е кога се употребува во комбинација со шампонот и маската.
Достапно во шишиња од 100 ml.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X