Reconstructive Hair Mask

Reconstructive Hair Mask

480.00 ден

Аминокиселински состав кој длабоко продира и ги поправа оштетените делови на косата.

Заштитува и зајакнува за силна и полноправна коса.

Достапно во туба од 175мл.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

Спореди
X