Long beauty Шампон за коса со пченични никулци 1000 мл.

Long beauty Шампон за коса со пченични никулци 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty Шампон за коса со пченични никулци 1000 мл.

Неутрален шампон со протеини од пченични никулци кој има задача да ја подобри состојбата на врвовите на косата. Протеините ги врзуваат разделените врвови и ја зајакнуваат косата по целата нејзина должина.

Спореди
X