Long beauty Шампон коса со свилени протеини 1000 мл.

Long beauty Шампон коса со свилени протеини 1000 мл.

550.00 ден

Long beauty Шампон коса со свилени протеини 1000 мл.

 

Шампон погоден за зголемување на волуменот на тешка и кршлива коса. Неутралната pH вредност која содржи свилени протеини го враќа волуменот, густината и цврстината на косата. Се препорачува за тенка и слаба коса.

Спореди
X