Young extra strong – лак за коса

Young extra strong – лак за коса

350.00 ден

Extra strong лак за коса идеален за сите типови фризури.
* во цената е вклучена и доставата.

*доставата е бесплатна која ќе се изврши во наредните 72 часа (3 работни денови).
*за повеќе информации јавете се на: 075 46 90 91

20 in stock

Спореди
X